Vēsturiskais angļu vasarnīca ar kontūrveida glazūru

Vēsturiskais angļu vasarnīca ar kontūrveida glazūru
Allen and Betty Harper
Komanda Autoru
Allen and Betty Harper
Ģimenes Ar Zelta Rokām
Reitings:
5

No meandering lapotnes valsts joslas, gadījuma skatienu pāri dzīvžogiem neizdosies kaut ko neparastu par šo mājīgo māju. Novietojiet atpakaļ no ceļa aiz zaļajiem zālājiem un vietējiem ziediem, sarkanie jumta dakstiņi savāc sūnu, un tradicionāli koka rāmīti logi nestle aiz blīvs efeja, bez norādes par to, kas atrodas aiz muguras.

Pārsteidzošais elements padara šo jauno arhitektūras papildinājumu iedarbīgāku. Kad jūs ap grants diska stūri, māja kļūst pēkšņi caurspīdīga, pateicoties ultramodernai stikla sienai, kas padara atvērtu plānu virtuvi zem peldošas konsoles griestiem, kas ir mājas centrā.

Skaisti mežu apgabala filtri ieskauj akmens virsmu un virtuves ēdamistabas galdu. TV un filmu producenti Elaine Sperber un Nick Manzey vēlējās palielināt skatu uz dārzu un kokiem.

Pāris bija iepazinušies ar Stephen Marshall Arhitektu godalgotā galeriju, un mākslinieka māja izstrādāja vietējo skulptūru parku Roche Court, un viņi vēlējās izmantot līdzīgu pieeju materiāliem un detaļām, lai paplašinātu dzīves telpu un dabisko apgaismojumu viņu Hempšīras mājā.

No būtiskas ozola durvju spilvena un atveres atverot vieglu piekļuvi āra zaļā šablona terasei, al fresco pusdienām un bārbekjū.

Grīdas savieno iekšpusi un ārpusi, kā arī kontrastē ar viktorijas māju krāsotu ķieģeļu un slānekļa. Jaunie skatus ir atviegloja mājīgas koka smailas atpūtas istabas ar skatu uz virtuves zonu ar gaismu.

Arhitekta pieeja plānam bija "pabeigt" laukumu.

"Esošajam namam ir" L "plāns, un pagarinājums atrodas spraugā, nedaudz aizturēts, lai novērstu to no redzes viedokļa, tuvojoties sākotnējam namam. oriģinālā māja ir Viktorijas laikmets, un mūsu pagarinājums izmantos mūsdienīgu struktūru un materiālu, plākšņu stiklu un cantilevers. "

Vairāk INSPIRĀCIJA
  • Angļu lauku vasarnīcu renovācija ar modernajām, niecīgām vērpjām
  • Mūsdienu kotedža ar Garrisona arhitektiem
  • Atpūtas salons iegūst kontrastējošu pagarinājumu, taču tas tiek apvienots

Tāpat kā daudzos projektos, kas tika pabeigti vēsturiskā kontekstā, Stephen Marshall Arhitekti nolēma, ka paplašinājums ir skaidri atšķirīgs no sākotnējās ēkas, kas ļauj abus lasīt neatkarīgi.

Augšējā līmenī tika izveidota jauna galvenā guļamistaba un privāta vannas istaba, kas lielā mērā piesaista pāris suņu suņus, kas regulāri gulstas uz gultas. Mēbeles un grīdas segumi savienojumā ar ozolu, ko izmanto logu slēģos. Šī struktūra ir novatoriska, un tai ir vajadzīgs ievērojams datormodelēšanas apjoms, lai izveidotu atvērtu konsole.

"Projektējošais staru kūlis bija jāpārklāj, lai tas varētu izkrist, ja uz tā tika uzlikts augšējā līmeņa svars."

Vannas istabā tiek izstumtas zaļas tonētas keramikas flīzes ar vienkāršām baltajām sienām un siltu koka grīdu.

Skaistas atspulgas stikla sienās mainās visu sezonu laikā, radot sajūtu harmonijā ar apkārtni. Iekštelpu apgaismojums tiek saglabāts smalks, pateicoties iebūvētiem griestu lukturiem, kas nepārtrauc dabisko zaļo skatu.

Tā kā krēsla krīt, siltā spīde aicina atkāpties konsoles iekštelpā.

Celtniecību veica Salisburijas Martin Cena un devās 9 mēnešus ar zināmiem kavējumiem, lai varētu veikt retus savvaļas dzīvnieku un sikspārņu apsekojumus. 2015. gada februārī tika pabeigts pagarinājums 70 m2 ar kopējo budžetu £ 250 000.

Stephen Marshall Arhitekti strādāja kopā ar Teriju Farrellu un Partneriem, pirms tie izveidoja Munkenbeck + Marshall Architects, no kuriem attīstījās Stephen Marshall Architects LLP. Praksē ir daudz pieredzes ar kultūras projektiem, piemēram, RIBA godalgotā Roche Court un Rothschild Foundation, un ir pabeiguši ievērojamu skaitu unikālu privātmāju un pagarinājumu.

Liza Ieva fotogrāfija.

Populāras Ziņas

Great Idejas

Kategorijas: